Jeg har lavet denne blog for at dele mine erfaringer med dig. Jeg har haft den kroniske hudsygdom hidrosadenitis suppurativa (HS) siden puberteten, dvs. snart 40 år. Som mange andre med samme sygdom gik der mange år inden jeg fik den rigtige diagnose at vide, og jeg har prøvet behandling efter behandling med tvivlsomme eller svigtende resultater. Nye biologiske midler giver håb, men også problemer. Nu venter jeg på miraklet....

søndag den 2. marts 2008

Remicade #5

I torsdags (24. februar) fik jeg remicade igen. Helt udramatisk, næsten rutine - blodprocenten var stadig oppe på 6,7, men infektionstallet var højt (327), så sygeplejersken måtte lige tjekke om jeg faktisk måtte få det. Det måtte jeg godt da lægen havde kigget på mig. Jeg ved ikke hvad det var så højt for, jeg er jo ikke syg eller noget.

Fredag havde jeg den der fornemmelse i kroppen igen: GLAD! Det gør noget ved mig, jeg ved udmærket godt det er ren kemi, men for pokker hvor gør det godt i kroppen at være så glad for livet uden at have nogen konkret grund.

Hjælper det?

Ja, det hjælper tydeligvis på min kropskemi, min balance, giver mere blod og mere energi, men samtidig tror jeg også det giver infektionen friere spillerum. Indtil videre går det godt, men jeg er af og til lidt bekymret for om infektionen vender tilbage. Små tegn hist og her. Hvis der bare var nogen der rigtig havde forstand på det jeg fejler. Det er der ikke.