Jeg har lavet denne blog for at dele mine erfaringer med dig. Jeg har haft den kroniske hudsygdom hidrosadenitis suppurativa (HS) siden puberteten, dvs. snart 40 år. Som mange andre med samme sygdom gik der mange år inden jeg fik den rigtige diagnose at vide, og jeg har prøvet behandling efter behandling med tvivlsomme eller svigtende resultater. Nye biologiske midler giver håb, men også problemer. Nu venter jeg på miraklet....

søndag den 24. august 2008

Remicade #9

Jeg skulle have haft remicade den 13. august, og blodprøverne så da også fine ud, men jeg havde fået en rød plamage på det ene lår igen. Lægen kiggede på det og dømte erysipelas og 10 dage på penicillin. Jeg havde ikke feber eller noget, men det kan jo udvikle sig hurtigt. Penicillinen hjalp heldigvis, og ugen efter var jeg klar til at få remicade - og for en sikkerheds skyld 10 dage mere på penicillin.

Det er gået rigtig godt denne gang igen, jeg har ikke haft nogen stor opblussen mellem behandlingerne, og heller ikke umiddelbart efter. Jeg får mig en lur under infusionen, og i virkeligheden må jeg indrømme, at jeg nyder den lille pause i hverdagen.

Jeg havde det så godt bagefter, at jeg gik til gymnastik om aftenen :-)