Jeg har lavet denne blog for at dele mine erfaringer med dig. Jeg har haft den kroniske hudsygdom hidrosadenitis suppurativa (HS) siden puberteten, dvs. snart 40 år. Som mange andre med samme sygdom gik der mange år inden jeg fik den rigtige diagnose at vide, og jeg har prøvet behandling efter behandling med tvivlsomme eller svigtende resultater. Nye biologiske midler giver håb, men også problemer. Nu venter jeg på miraklet....

søndag den 17. januar 2010

Stelara #3

Jeg har netop fået min tredje injektion med Stelara. Det var ved at være ret træls med smerterne igen, så det var godt. Det aftager allerede, og bylderne væsker mindre nu end for få dage siden.
Men de forsvinder nok ikke af det her.
Jeg har også fået min H1N1-vaccine nr. 2. Alle tror tilsyneladende at svineinfluenzaen er overstået, men jeg hørte en forsker fortælle i radioen om, hvordan sådan en influenza kommer igen i bølger de næste to år efter den første epidemi, så jeg tør ikke tage nogen chancer.
De sidste dage har jeg været ret træt. Om det skyldes vaccinationen, Stelara eller gråvejret, er ikke til at sige, men jeg håber snart det bliver bedre. Faktisk er det nok lidt bedre i dag allerede.
Desuden er jeg startet på tilskud af fiskeolie - se kommentar til mit indlæg fra 23. oktober.
Man behøver jo ikke nøjes med at prøve én ting ad gangen - hvad hvis det er kombinationen der virker allerbedst?